Στο Διασυλλογικό Παίδων – Κορασίδων Αρχή με διακρίσεις για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Στην Κατερίνη διεξήχθησαν το Σάββατο 13 Απριλίου οι διασυλλογικοί αγώνες στίβου Π-Κ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας με τη συμμετοχή αθλητών-τριων από Πιερία – Ημαθία – Πέλλα και Κιλκίς.

Το νεοσύστατο αγωνιστικό τμήμα του Αλέξανδρου Κιλκίς πραγματοποίησε την πρώτη του παρουσία συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα με έναν αθλητή και μία αθλήτρια καταφέρνοντας μάλιστα να πετύχει διακρίσεις κατακτώντας δύο μετάλλια .

Ο Ανέστης Σιατρίδης ήταν νικητής στα 400μ με 57”06 και τερμάτισε στην τρίτη θέση στα 200μ με 25”05 (-2.4), ενώ πολύ καλή ήταν και η παρουσία της παγκορασίδας Στέλλας Παρασκευά, που κατέκτησε την 4η θέση στα 1500 μ με νέο ατομικό ρεκόρ 5’39”51.

Σε έναν άλλο μεγάλο αγώνα που έγινε στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του Διεθνούς Μαραθώνιου “Μέγας Αλέξανδρος” , το τμήμα στίβου Αλέξανδρου Κιλκίς είχε συμμετοχή στο Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ., με την δεκατετράχρονη Στέλλα Μαργαριτίδου που ολοκλήρωσε τον αγώνα της στην 198η θέση στις γυναίκες και 19η στην κατηγορία της με 29’07 .

Επόμενος αγώνες για τους αθλητές του Αλέξανδρου Κιλκίς είναι το Διασυλλογικό πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ16 που θα διεξαχθεί στις 22 Απριλίου στο στάδιο των Γιαννιτσών.