Ο Ιορδάνης Παντελίδης έρχεται στην αυτοδιοικητική οικογένεια της δημοτικής παράταξης ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με επικεφαλής το Δημήτρη Κυριακίδη δυναμώνοντας με την παρουσία του το ψηφοδέλτιο της νίκης. Ο Ιορδάνης Παντελίδης κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Πικρολίμνης για να πάμε Μπροστά το Κιλκίς, για να πάμε Μπροστά τη Δημοτική Ενότητα Πικρολίμνης αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής στον αγροτουρισμό, στον πολιτισμό θωρακίζοντάς την με νέες ισχυρές υποδομές.

Ο Ιορδάνης Παντελίδης κατάγεται από το Νέο Αγιονέρι. Είναι απόφοιτος ΙΕΚ στην ειδικότητα του τεχνίτη οχημάτων και ασκεί το επάγγελμα του αγροτοθεριζοαλωνιστή. Στο παρελθόν ήταν ιδιοκτήτης καφετερίας στο Νέο Αγιονέρι ενώ αυτό το διάστημα εργάζεται με δίμηνη σύμβαση, ως οδηγός απορριμματοφόρου, στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου Κιλκίς.

Για τέσσερα χρόνια ήταν ταμίας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς του οποίου σήμερα είναι Πρόεδρος.

Είναι έγγαμος με την Ελένη Σεφερίδου και πατέρας πολυτεκνικής οικογένειας που αποτελείται από τη Δήμητρα 15 ετών την Ιφιγένεια 13 ετών, τη Δανάη 8 ετών και τον Ανέστη που είναι 10 μηνών. Ζει με την οικογένειά του στο Κιλκίς.