Στο ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ ο Λευτέρης Αργυρόπουλος από τις Μουριές

Το λεκανοπέδιο των Μουριών είναι αποφασισμένο να πάει Μπροστά! Στο Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη προσέρχεται ο Λευτέρης Αργυρόπουλος για να αθροίσει τις δυνάμεις και την εμπειρία του προκειμένου και η Δημοτική Ενότητα Μουριών να βγει δυναμικά στο προσκήνιο και να διεκδικήσει ότι της αξίζει.

Στη δήλωση συμμετοχής του στη δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ ο Λευτέρης Αργυρόπουλος επισημαίνει τα εξής:

‘’ Στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου δε χωρούν διλήμματα. Ο τόπος μας έχει ανάγκη, περισσότερο ίσως από ποτέ, από ανθρώπους άξιους, έντιμους και ικανούς. Ανθρώπους που έχουν το σθένος και την τόλμη να αντιμετωπίσουν κατάματα τις νέες προκλήσεις και να προτάξουν αποφασιστικά άμεσες λύσεις στα αιτήματα της τοπικής μας κοινωνίας. Η Δημοτική Ενότητα Μουριών δέχθηκε σοβαρά πλήγματα από την οικονομική κρίση, με αποκορύφωμα τη μετανάστευση πολλών συντοπιτών μας που αναζήτησαν δουλειά και μια καλύτερη τύχη εντός και εκτός συνόρων. Η περιοχή  μας απειλείται με ερήμωση και αν δεν κάνουμε κάτι άμεσα ως κοινωνία, ως Δήμος, ως Πολιτεία, θα υποκύψουμε μοιραία στην εγκατάλειψη.

Η υποψηφιότητα του Δημήτρη Κυριακίδη δίνει ελπίδα και προοπτική στο Δήμο Κιλκίς και στο λεκανοπέδιο των Μουριών. Γιατί είναι ένας νέος και δυναμικός πολιτικός που έχει όραμα για την περιοχή και που θέλει να δουλέψει μαζί μας για να αντιστρέψουμε το κλίμα και να δημιουργήσουμε ρεαλιστικές προϋποθέσεις για την ανάκαμψή της. Με υποστηρικτικές υποδομές στον αγροτουρισμό και στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

Αποφάσισα, έχοντας και την ενθάρρυνση και στήριξη του πρώην Δημάρχου Μουριών Σάββα Αργυρόπουλου, να συστρατευθώ στο πλευρό του Δημήτρη Κυριακίδη για να πάμε Μπροστά το Κιλκίς, το λεκανοπέδιο των Μουριών και τα χωριά μας. Το οφείλω στον τόπο μου, το οφείλω στους συμπολίτες μου’. ’     

Ο Λευτέρης Αργυρόπουλος κατάγεται από το Σιδηροδρομικό Σταθμό Μουριών. Ζει στο Σ.Σ. Μουριών, έδρα της Δημοτικής Ενότητας Μουριών. Ασχολείται πάνω από είκοσι πέντε χρόνια με την εμπορία ξυλείας και οικοδομικών υλικών. Έχει διατελέσει μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κιλκίς στο Εμπορικό Τμήμα.

Είναι παντρεμένος, πατέρας τριών παιδιών και παππούς δύο εγγονιών.