Η Δημοτική Ενότητα Χέρσου πάει Μπροστά για να αποκτήσει αποφασιστικότερο ρόλο στην ανάπτυξη του Δήμου Κιλκίς και έργα υποδομής που να θωρακίζουν την περιοχή. Η Δημοτική Ενότητα Χέρσου πάει Μπροστά με το Νίκο Ιντζέλη ο οποίος κατέρχεται στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με τη δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και το Δημήτρη Κυριακίδη.

Ο Νίκος Ιντζέλης καταθέτει την εμπειρία και τη γνώση του επί των αυτοδιοικητικών ζητημάτων στη δημοτική παράταξη της νίκης, για το Κιλκίς της πρωτοπορίας και της προόδου, στηρίζοντας το αυτοδιοικητικό εγχείρημα του Δημήτρη Κυριακίδη για να Πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας.

Ο Νίκος Ιντζέλης κατάγεται από την Πλαγιά. Είναι δάσκαλος και διδάσκει στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς. Δραστηριοποιείται στην τοπική αυτοδιοίκηση από το 2010 και φέτος συμπληρώνει εννέα έτη παρουσίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς ως δημοτικός σύμβουλος. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Χέρσου την περίοδο 2013 -2014. Έχει υπάρξει, επίσης γραμματέας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς και γραμματέας του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ ν. Κιλκίς.

Είναι έγγαμος με την Πασχαλίνα Ίτσκου και έχουν μια κόρη την εννιάχρονη Ζωή. Ζει με την οικογένειά του στο Κιλκίς.