Συγχαρητήρια Βετεράνων στον ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική

Βετεράνοι Κιλκισιακού

Οι Βετεράνοι του Κιλκισιακού συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή, τους βοηθούς προπονητή και την διοίκηση της ομάδας για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Το απόγευμα του Σαββάτου παρακολουθήσαμε την ομάδα μας στο τελευταίο παιχνίδι της περιόδου απέναντι σε αυτήν του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου. Αισθανθήκαμε υπερήφανοι γιατί μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο Κιλκισιακός ξεδίπλωσε τις αρετές ενός πραγματικού πρωταθλητή σε αυτό το τοπικό πρωτάθλημα. Έδειξε ότι η επόμενη κατηγορία στην οποία προβιβάζεται δεν είναι αυτή που του αρμόζει. Είναι σίγουρα για κάτι καλλίτερο. Έδειξε ποδοσφαιρική πειθαρχία, ομαδικότητα και καλή τεχνική κατάρτιση. Κυρίαρχο στοιχείο της χθεσινής εμφάνισης η ηρεμία στο παιχνίδι του και η αφοσίωση στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Δεν παρασύρθηκε από την νευρικότητα και το σκληρό, πολλές φορές, παιχνίδι των αντιπάλων. Κυρίαρχος σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν άφησε χώρο στον ΠΑΟΝΕ να βγει στην επίθεση. Κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα και έχασε και 2-3 καλές ευκαιρίες. Αδικαιολόγητα όμως στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης ΄΄κάθισε΄΄ πίσω και έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μειώσει σε 2-1. Του βγήκε όμως σε καλό γιατί ο ΠΑΟΝΕ ανοίχτηκε απρόσεκτα για την ισοφάριση και έδωσε χώρο στους ικανούς επιθετικούς του Κιλκισιακού που ανέβασαν το σκόρ στο 4-1.

Το μόνο μελανό σημείο της ημέρας, κάτι που δεν αρμόζει στο ιστορικό όνομα της ομάδας και αδικεί μια τέτοια εμφάνιση, είναι οι υπέρμετροι πανηγυρισμοί των παικτών του πάγκου που σε κάθε επίτευξη τέρματος έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο. Στοιχείο ανωριμότητας και κακής εικόνας για παίκτες της πρώτης ομάδας του νομού.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου