Την Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024, αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Νικόλαο Ζησόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Νικόλαο Χατζηγεωργίου, τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, Αριστείδη Τσάτσαρη και τον Ταμία Ιωάννη Σφήνα, στο πλαίσιο συναντήσεων με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πραγματοποίησε συνάντηση, με τον Περιφερειακό  Σύμβουλο    Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, κ. Σταμάτη Παπουλίδη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και      υπήρξε εκτενής συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και από τις δύο πλευρές, σε τοπικά και πανελλήνιου ενδιαφέροντος θέματα, που έχουν αναδειχθεί από την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ και από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν μια σειρά από ζητήματα, που αφορούν την άρση των μισθολογικών αδικιών έναντι του στρατιωτικού προσωπικού, όπως η μη χορήγηση της ειδικής αποζημίωσης για εργασία πέραν του πενθημέρου στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και η μη χορήγηση του επιδόματος    παραμεθόριων περιοχών, στο προσωπικό που υπηρετεί στις Φρουρές του Νομού Κιλκίς. Επιπροσθέτως, η ατζέντα της συζήτησης επικεντρώθηκε στη χαμηλή μοριοδότηση που λαμβάνουν τα στελέχη που υπηρετούν στις Μονάδες που εδρεύουν στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, καθώς και στην ανάληψη πρωτοβουλιών, για την περαιτέρω διεύρυνση και εμβάθυνση της αγαστής συνεργασίας, με γνώμονα την συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των οικογενειών τους.

Ο κ. Παπουλίδης, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα δίκαια        αιτήματα του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και ζήτησε να ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, για όλα τα θέματα που απασχολούν τα στελέχη και διαβεβαίωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ότι θα σταθεί αρωγός και θα βοηθήσει το Διοικητικό Συμβούλιο στο έργο του, αναδεικνύοντας τα ανωτέρω     θέματα, προκειμένου να επιλυθούν οι υφιστάμενες αδικίες που βιώνει το στρατιωτικό προσωπικό.