Συνάντηση εργασίας Φραγγίδη με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου

Το Επιμελητήριο Κιλκίς επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 3.10.2019, ο Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Γιώργος Φραγγίδης.

Τον κ. Φραγγίδη υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Χατζημλάδης Χρήστος, ο Αντ/δρος κ. Βιολιτζής Κων/νος και ο Δ/κός Προϊστάμενος του Φορέα κ. Ηλιάδης Γιώργος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι κ. Χατζημλάδης και Βιολιτζής ενημέρωσαν τον κ. Φραγγίδη για τη λειτουργία του Επιμελητηρίου, καθώς και για τα προβλήματα του θεσμού.

Παράλληλα αναφέρθηκαν στα θέματα επιχειρηματικότητας στο νομό μας, καταθέτοντας προτάσεις για την ανάπτυξη του επιχειρείν στο τόπο μας. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός σε θέματα του διασυνοριακού ανταγωνισμού (μετεγκατάσταση επιχειρήσεων, καύσιμα, καζίνο κλπ.), των υποδομών, της αναμόρφωσης του αναπτυξιακού νόμου, της δημιουργίας Ελεύθερης Οικονομικής Ζώνης (ΕΟΖ) κ.α.

Ο κ. Φραγγίδης ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου για την ενημέρωση, δήλωσε την στήριξή του στον Επιμελητηριακό θεσμό και συζήτησε διεξοδικά το κάθε θέμα. Ιδιαίτερα τόνισε την ανάγκη συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων του Νομού (Περιφέρεια, Δήμοι Επιμελητήριο, ΑΝ.ΚΙ., ΔΙΒΙΠΕΚ, ΣΕΓΑΚ ΚΛΠ.) για την κωδικοποίηση συγκεκριμένων προτάσεων σε θέματα ανάπτυξης του νομού.

Η συνάντηση έληξε με τη δήλωση του Βουλευτή κ. Φραγγίδη για τακτικές συναντήσεις με την Διοίκηση του Φορέα, με στόχο την διευκόλυνση και ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας στον τόπο μας.