Συνάντηση του Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά με τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους Παιονίας

Συνάντηση με τον Δήμαρχο , τους Αντιδημάρχους και τους Προέδρους των Νομικών Προσώπων  του Δήμου Παιονίας είχε σήμερα στο Πολύκαστρο ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς, Γ. Γεωργαντάς.
Αρχικά, οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής ενημέρωσαν τον Υφυπουργό για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει σε σχέση με την παρουσία μεταναστών και προσφύγων στην περιοχή του Δήμου. Στη συνέχεια υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για τις προτεραιότητες σε έργα υποδομών όσον αφορά την ύδρευση , την άρδευση, το οδικό δίκτυο αλλά και τις σχολικές και αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου. Ο Υφυπουργός δήλωσε αρωγός στην προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου και ζήτησε να λάβει γνώση για κάθε ώριμη μελέτη έργου που υπάγεται στη Δημοτική Αρχή.

Συμφωνήθηκε, σε συνεννόηση με το Δήμαρχο, Κώστα Σιωνίδη, να γίνουν συναντήσεις με τον Υφυπουργό στην Αθήνα και το Κιλκίς, προκειμένου να ιεραρχήσουν τις προτεραιότητες του Δήμου και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση των έργων αυτών.