Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να τον ενημερώσει για δύο σημαντικά ζητήματα αναφορικά με τις αθλητικές υποδομές του Νομού.

Το πρώτο αφορά την ολοκλήρωση του έργου των κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου του Κιλκίς όπου δυστυχώς, τον Δεκέμβριο του 2015, με απόφαση του τότε αρμοδίου Υφυπουργού διακόπηκαν οριστικά οι εργασίες αναβάθμισης των υφιστάμενων κερκίδων. Ειδικότερα δεν ολοκληρώθηκε το έργο της διαμόρφωσης των προπονητηρίων και των βοηθητικών χώρων κάτω από τις κερκίδες αλλά και η τελική διαμόρφωση των καθισμάτων για τους θεατές.

Το δεύτερο σημαντικό έργο σχετίζεται με την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Γουμένισσας και συγκεκριμένα με την κατασκευή συνθετικού ελαστικού τάπητα (ταρτάν) καθώς και με άλλες παρεμβάσεις που αφορούν αθλήματα του στίβου.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού συμφώνησε ως προς τη σκοπιμότητα ολοκλήρωσης και των δυο αυτών έργων και δεσμεύτηκε να επισκεφθεί άμεσα το Κιλκίς, προκειμένου να δρομολογηθούν οι απαραίτητες παρεμβάσεις.

Κατά τη συνάντηση των δύο Υφυπουργών, πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία με τους Δημάρχους Δημήτρη Κυριακίδη και Κώστα Σιωνίδη, κατά την οποία συμφωνήθηκε στενή συνεργασία για την προώθηση των απαιτούμενων ενεργειών.