ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΛΚΙΣ

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς έχει ενημερωθεί σχετικά με φέιγ βολάν που έχουν σκορπιστεί σε διάφορα σημεία της πόλης του Κιλκίς και περιέχουν προκλητικά και υβριστικά συνθήματα εναντίον του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, Θεόδωρου Παραστατίδη. Στόχος αυτής της προκλητικής τουλάχιστον, για τα δημοκρατικά ήθη του τόπου μας , είναι η απειλή και ο εκβιασμός του βουλευτή, ενόψει της κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών από την Ελληνική Βουλή.

Είναι γνωστή και από το παρελθόν η τακτική ομάδων φασιστικών αντιλήψεων, που προσπαθούν να επιβάλλουν δια της βίας την άποψή τους, καλυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία. Τέτοιες τακτικές ανήκουν στο παρελθόν και θα παραμένουν εκεί , μιας και σύσσωμη η Ελληνική κοινωνία, εδώ και δεκαετίες, τις έχει καταδικάσει, στέλνοντας τες στους υπονόμους της πολιτικής ζωής.

Ως Ν. Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς καταδικάζουμε αυτές τις πρακτικές και αναμένουμε το ίδιο να γίνει από όλο τον πολιτικό κόσμο του τόπου μας. Δηλώνουμε ότι θα σταθούμε σύσσωμοι δίπλα στον βουλευτή μας Θεόδωρο Παραστατίδη και την οικογένειά του.

Τέλος, υπηρετώντας τα βασικά προτάγματα της δημοκρατίας, παλεύουμε για το αυτονόητο δικαίωμα του κάθε πολίτη αυτής της χώρας, να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του, είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε με αυτήν. Αναμένοντας την αντίδραση των υπολοίπων κομματικών και πολιτικών φορέων του τόπου μας θυμίζουμε ότι ακόμη και η ανοχή, είναι συνενοχή.