Θεοδώρα Παπαδοπούλου και Νικόλαος Γιαρήμαγας με Παύλο Τονικίδη

Δύο ακόμη συμπολίτες μας, η Θεοδώρα Παπαδοπούλου και ο Νικόλαος Γιαρήμαγας συντάσσονται με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Παύλο Τονικίδη και την παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ», για έναν φιλικό και εξυπηρετικό προς το Δημότη Δήμο Κιλκίς, με σύγχρονη διοίκηση και εξωστρεφή προσανατολισμό.

Θεοδώρα Παπαδοπούλου

Η Θεοδώρα Παπαδοπούλου του Τιμολέοντα γεννήθηκε το έτος 1964. Κατάγεται από το Μαυρονέρι Κιλκίς, ζει πλέον εκεί και είναι μητέρα της Λαμπρινής Παπατζιλάκη. Είναι δικηγόρος επί 30 συναπτά έτη.

Η ενασχόλησή της με την Τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το 1994, όταν εκλέχθηκε ως αντιπρόεδρος του συμβουλίου περιοχής της 2ης εδαφικής περιφέρειας που υπήρξε ο προάγγελος των νέων δήμων. Το 1998 ήταν υποψήφια δήμαρχος στον δήμο Πικρολίμνης, ενώ υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση ως δημοτική σύμβουλος 4 φορές.

Υπήρξε ειδική συνεργάτης για νομικά θέματα του δήμου Κρουσσών από το έτος 2006 έως 2010. Εν συνόλω εντρύφησε με τον πρώτο βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον οποίο ασχολήθηκε συνεπέστατα.

Η κάθοδός της με τον συνδυασμό «Δήμος ΑΞΙΩΝ» του Παύλου Τονικίδη όπως η ίδια αναφέρει σηματοδοτείται, «από την διάθεση μας να πράξουμε τα αυτονόητα εν

πρώτοις. Όλα αυτά τα μικρά που κάνουν τον πολίτη να νοιώθει αξιοπρεπής, ότι ακούγεται και δεν είναι ασήμαντος. Θέλουμε ένα Κιλκίς που να το αγαπήσουν όλοι. Θέλουμε και μπορούμε γι’ αυτό σας καλώ να συστρατευτείτε μαζί μας».

Νικόλαος Γιαρήμαγας

O Νικόλαος Γιαρήμαγας είναι γεννημένος το έτος 1967 και κατάγεται από το Νέο Αγιονέρι Κιλκίς. Είναι επιχειρηματίας. Διατηρεί μεγάλη πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα.

Επί 5 χρόνια υπήρξε γενικός αρχηγός στην Ομάδα Εθνικού Νέου Αγιονερίου.

Η απόφασή του να κατέλθει στις εκλογές με τον συνδυασμό «Δήμος ΑΞΙΩΝ» του Παύλου Τονικίδη σηματοδοτείται από την σκέψη ότι στους δύσκολους χρόνους που περνάει ο πολίτης θα πρέπει τουλάχιστον να έχει κοντά του μια Δημοτική Αρχή που το βασικό της

μέλημα θα είναι πώς να καλυτερεύσει την ζωή του.

Ταγμένος σε αυτήν την προσπάθεια χωρίς προκαταλήψεις και άλλες σκέψεις καλεί τους συνδημότες του για την ευόδωση αυτής της προσπάθειας.