Θωμαίδης: Από την Περιφέρεια…στο Δήμο Κιλκίς

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΘΟΔΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΘΩΜΑΪΔΗ
ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ
ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

Συμπληρώνονται εννέα χρόνια από τότε που οι πολίτες με εμπιστεύθηκαν για να τους εκπροσωπήσω στη δευτεροβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η θητεία μου από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου μου προσέφερε χρήσιμες εμπειρίες και την ευκαιρία να υπερασπιστώ τα συμφέροντα του τόπου μου και να χειριστώ ευαίσθητους τομείς κοινωνικής πολιτικής όπως το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς.
Ο κύκλος ενασχόλησής μου με την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση κλείνει παραγωγικά και οφείλω να εκφράσω τις ολόθερμες ευχαριστίες μου στους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς για τη θετική υποστήριξή τους.
Με την ενθάρρυνση πολλών συμπολιτών μου και ύστερα από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να μεταθέσω τις δυνάμεις μου, τη γνώση και τη συσσωρευμένη εμπειρία που έχω αποκτήσει στο Δήμο Κιλκίς και να θέσω εαυτόν σε μια ακόμη πιο δύσκολη πρόκληση: την διαχείριση της καθημερινότητας του πολίτη.
Στοχεύοντας στη δημιουργία ενός Δήμου με ανθρώπινο πρόσωπο, συμπαραστάτη προς τους δημότες, αλληλέγγυου στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και αποτελεσματικού στη διαχείριση της καθημερινότητας των πολιτών, αποφάσησα να ενταχθώ ως υποψήφιος στο δημοτικό συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη, επειδή πιστεύω ότι είναι ένας νέος και άφθαρτος αυτοδιοικητικός άνδρας, άξιος και ικανός να διαχειριστεί με επιτυχία και αποτελεσματικότητα το Δήμο Κιλκίς.
Πεποίθησή μου είναι ότι με μια πλειάδα νέων στελεχών, μπορούμε να πάμε πολλά βήματα μπροστά τον τόπο μας, ακολουθώντας τους κανόνες χρηστής διοίκησης, με διαφάνεια, εντιμότητα και εργατικότητα. Μπορούμε και θα κάνουμε πράξη την ποιοτική αλλαγή, με συνεννόηση, με προγραμματισμό με ευρύτερες συναινέσεις για να δώσουμε στους πολίτες του Κιλκίς και των χωριών μας αναβαθμισμένες υπηρεσίες, ισχυρές υποδομές και έργα που τόσο έχουν ανάγκη.