Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο παλιό κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς, έκοψε την βασιλόπιτα του το τμήμα Στίβου του ΑΠ Αλέξανδρος Κιλκίς.

Στην εκδήλωση παρών έδωσαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου με τον πρόεδρο κ. Θεόδωρο Ντουντούκη να τους καλωσορίζει και να τους εύχεται καλή χρονιά. Με την παρουσία τους τίμησαν με την παρουσία τους και ευχήθηκαν σε αθλητές , προπονητές και διοίκηση για υγεία , καλή χρονιά και επιτυχίες , η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς Άννα Δημάκη, ο υπεύθυνος του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ Χρήστος Χρυσοστομίδης , το μέλος του ΔΣ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας Γιώργος Κωνσταντινίδης και ο τεχνικός υπεύθυνος του Τμήματος Στίβου Κωνσταντίνος Μηναρετζής.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ομάδα αθλητών της Ακαδημίας του στίβου παρουσίασε παιχνίδια από το πρόγραμμα της Kids Athletics της ΙΑΑF με την καθοδήγηση των προπονητριών τους Λαμπρινής Χαντζάκη και Σπυριδούλας Μηναρετζή.

Η τυχερή αθλήτρια που κέρδισε τα φλουρί στα βασιλοπιτάκια κέρδισε ένα βιβλίο , ενώ το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στον ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας.