ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ 26-27/10/2019

Ένα ακόμα πετυχημένο Σ/Κ και για τα δύο αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου, αφού Ανδρικό και Εφηβικό πέτυχαν ισάριθμες νίκες!

Πρώτα το Ανδρικό το απόγευμα του Σαββάτου κέρδισε άνετα την ομάδα του ΑΟΚ Γουμένισσας με 74-59 με την διαφορά στο 35′ να ακουμπάει τους 25 πόντους δίνοντας την ευκαιρία στον προπονητή να ξεκουράσει τους παίκτες και να δώσει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Έτσι πέτυχε το 5 στα 5 στους μέχρι στιγμής αγώνες του.

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Καμψιάδης Χάρης): Κόγιας Θ 17, Ζύμπερι Δ 4, Γκρεκός Γ 2, Χειρούλης Α, Φιλιπίδης Γ 2, Βαϊτσούδης Λ 8, Τσαρίδης Ε 20, Μουρζίδης Δ 17, Σαλονικίδης Χ, Μαργαριτίδης Θ 2, Μαργιοράκης Γ, Γρηγοριάδης Α.

Την Κυριακή το πρωί, το Εφηβικό τμήμα ταξίδεψε στην Μελίκη όπου αντιμετώπισε την γηπεδούχο ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας της οποίας και επικράτησε άνετα με 42-72 και απέχει πλέον μια νίκη από το στόχο που είναι η είσοδος της στο Final-4 της ΕΚΑΣΚΕΜ, δηλαδή στις 4 καλύτερες ομάδες όλης της Ένωσης!

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κόγιας Θωμάς): Πουλτουρτζίδης Θ, Ζύμπερι Δ, Αμοιρίδης Ν, Λυρτζής Χ, Θωμαίδης Γ, Τσούλης Ν, Βαταμίδης Σ, Ιακωβίδης Τ, Μπουρουτζάκης Χ, Πουρνάρας Β

Σ’ αυτό το σημείο το προπονητικό team, οι παίκτες και το ΔΣ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά της Ακαδημίας, τους γονείς και τους φίλους της ομάδας που παρευρέθηκαν στον Αγιασμό που έγινε πριν τον αγώνα του Ανδρικού στο ΔΑΚ, αλλά και στήριξαν την ομάδα στο παιχνίδι που ακολούθησε.