Το Πολύκαστρο μίλησε και βροντοφώναξε Γκουντενούδης

Τεράστια η κεντρική εκδήλωση της ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΙΣΧΥΡΗΣ

Το μήνυμα της μεγάλης νίκης της δημοτικής παράταξης «Παιονία Ισχυρή» έστειλε η πρωτοφανής για τα δεδομένα του Πολυκάστρου σε όγκο και παλμό συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε παρουσία χιλίων και πλέον δημοτών της Παιονίας στο Πολύκαστρο, το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαΐου.

 Ο δρόμος μπροστά από το Εκλογικό Κέντρο του Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη κυριολεκτικά πλημμύρισε από τους πολίτες που έδειξαν αποφασιστικά τη βούλησή τους να συνεχίσει ο κ. Γκουντενούδης το έργο του για μία Παιονία ισχυρή, για έναν Δήμο αυτοδύναμο και πρωταγωνιστή.

Ο  Δήμαρχος Παιονίας στην ομιλία του, που χαρακτηρίστηκε από δυναμισμό κι αποφασιστικότητα, παρουσίασε το έργο της Δημοτικής Αρχής και κατέθεσε το όραμά του για το μέλλον του Δήμου.

Εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων και έντονης συγκινησιακής φόρτισης, μίλησε για την προσπάθεια που ξεκίνησε το 2014 και τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά. Το νοικοκύρεμα των οικονομικών, το μεγάλο έργο της μεταφοράς νερού από το Πάϊκο στο Πολύκαστρο, η εγκατάσταση του φυσικού αερίου, οι αντικαταστάσεις από αμίαντο των δικτύων ύδρευσης, ο εξωραϊσμός των εισόδων και δημοσίων χώρων, οι εντάξεις έργων όπως οι 54 παιδικές χαρές σε προγράμματα και άλλα, είναι μερικά από τα πολλά που επεσήμανε.

Δεν άφησε αναπάντητα τα ψεύδη και τις συκοφαντίες που διαδίδει ο έτερος δημοτικός συνδυασμός, καυτηριάζοντας τη συναλλαγή και καταγγέλοντας τις απειλές και τους εκβιασμούς τους, τονίζοντας ότι κόσμος της Παιονίας δεν φοβάται και η αλήθεια πάντα θριαμβέυει.

Η αισιοδοξία, η αγάπη και ο ενθουσιασμός του κόσμου κορυφώθηκε στο κλείσιμο της συγκέντρωσης, όταν στην εξέδρα ανέβηκαν οι άξιοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και των 5 Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου, άνθρωποι του μόχθου, της αγοράς, της αγροτιάς, των επιστημών, της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, άνθρωποι της προσφοράς και της δράσης.

Ο κ. Γκουντενούδης ολοκλήρωσε την ομιλία του τονίζοντας: «Την Κυριακή δίνουμε οριστική απάντηση στα ψεύτικα διλήμματα και στους ψεύτες. Η Παιονία μας, ο τόπος μάς χρειάζεται όλους ενωμένους. Η νίκη φίλες και φίλοι θα έρθει από όλους τους οικισμούς, από όλες τις δημοτικές ενότητες. Σας καλώ όλους να συστρατευτείτε στον αγώνα αυτό.

Ζητώ ΙΣΧΥΡΗ εντολή για μια ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ. Η νίκη είναι δική μας και θα έρθει από την πρώτη Κυριακή. Είμαι σίγουρος γι αυτό! Καμία ψήφος δεν περισσεύει. Την Κυριακή εκλέγουμε δημοτική αρχή. Για εμάς και τον τόπο μας. Για τα παιδιά μας τους νέους μας. Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας. Καλό αγώνα σε όλους!»