ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΖΑΡΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ

Εμείς θέλουμε, μπορούμε και το αποδείξαμε

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες

Ήμουν ένας από αυτούς που το 2014 ζήτησα την εμπιστοσύνη σας και απλόχερα μου την παρείχατε, αναδεικνύοντας με πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο με την “Παιονία Ισχυρή” και τον Δήμαρχο μας Χρήστο Γκουντενούδη.

Συμπληρώνονται περίπου 5 χρόνια σκληρής και συστηματικής δουλειάς, με επίκεντρο τον δημότη και τα προβλήματά του, 5 χρόνια δύσκολα μα και δημιουργικά, που πετύχαμε πολλά και δρομολογήσαμε αρκετά για να πάρουν τον δρόμο τους.

Εργάστηκα από τη θέση του Αντιδημάρχου με ψυχή, με πάθος και ζήλο για να δώσουμε στο Δήμο μας την πρωταγωνιστική θέση που του αξίζει και στο δημότη ενεργό ρόλο συμμετοχής και συλλειτουργίας στις δημόσιες υποθέσεις.

Επιλέγω να πάμε μπροστά, να προσπεράσουμε παλιές και ξεπερασμένες αντιλήψεις που δεν έχουν να προσφέρουν απολύτως τίποτα στην τοπική μας κοινωνία. Επιλέγω να πορευθούμε πιο γοργά και πιο αποφασιστικά στο δρόμο για την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας, συνεχίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2014.

Επιλέγω ξανά και δυνατά τον Χρήστο Γκουντενούδη και ενώνω τις δυνάμεις μου με το Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Παιονία Ισχυρή’’ γιατί ειλικρινά πιστεύω ότι μπορούμε να εγγυηθούμε στον τόπο και στο δημότη ένα καλύτερο αύριο. Με υπευθυνότητα, με σοβαρότητα, με συνέπεια. Για μια Παιονία με σφρίγος και ανάπτυξη, για μια Παιονία Ισχυρή.

Λάζαρος Ευθυμιάδης

Αντιδήμαρχος Παιονίας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πολυκάστρου