Τo Teeketi έγινε Local Pickup Partner της διάσημης πλατφόρμας Wish.

Το Teeketi  t-shirt store είναι ένα κατάστημα της πόλης μας  που έχει μάθει να κάνει πάντα την διαφορά και να προσφέρει όλο και περισσότερα στους πελάτες του . Πρόσφατα ανακοίνωσε την  συνεργασία του  με την παγκοσμίου φήμης ηλεκτρονική πλατφόρμα διαδικτυακών αγορών Wish.com , με την ιδιότητα του τοπικού συνεργάτη  και σημείου παραλαβής  παραγγελιών για όσους διαμένουν εντός Κιλκίς.

Για εσάς που για κάποιον λόγο δεν γνωρίζετε μέχρι τώρα τι ακριβώς είναι η τοποθεσία https://www.wish.com σας αναφέρουμε συνοπτικά ότι πρόκειται για ένα παγκόσμιας εμβέλειας e-shop με καταναλωτικά προϊόντα κάθε κατηγορίας, τα οποία έχουν πολύ χαμηλό ή σε ορισμένες περιπτώσεις μηδενικό κόστος αγοράς από την πλευρά σας. Μπορείτε μέσα σε αυτήν να βρείτε από μπρελόκ μέχρι φούρνο μικροκυμάτων…

Για εσάς που θα κατεβάσετε για πρώτη φορά την εφαρμογή της Wish στο κινητό σας, το Teeketi σας παρέχει ένα δωρεάν κουπόνι για να έχετε 50% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία όποιο και αν είναι το ύψος της. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε τον προνομιακό κωδικό . (XPXJVWF)

Η διαδικασία τέλος της παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά είναι ιδιαίτερα απλή. Με το που την ολοκληρώνετε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Wish θα λάβετε έναν μοναδικό κωδικό με τη μορφή QR Code όπως αυτόν της φωτογραφίας που ακολουθεί. Τον σκανάρουν  στο κατάστημά για να επιβεβαιώσουν την ορθότητα των στοιχείων και του περιεχομένου και σας παραδίδουν  τα προϊόντα σας. Έχετε την δυνατότητα δε να προσέλθετε κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος και βέβαια να γλιτώσετε τις ουρές στο ταχυδρομείο από το οποία παραλαμβάνατε μέχρι τώρα τις παραγγελίες που βάζατε στην Wish.