Η σειρά του Βασίλη Τοκατζόγλου να μιλήσει στη σελίδα της ομάδας μας, και να δώσει το στίγμα για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Φαίακα Κέρκυρας. Ο Βασίλης είναι απόφοιτος του τμήματος οικονομικού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Ο δεξιός ίντερ του ΓΑΣ Κιλκίς, επέστρεψε την περσινή περίοδο και φέτος μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες έχουν ως στόχο να επαναφέρουν το κιλκισιώτικο συγκρότημα εκεί που αξίζει να βρίσκεται!

– Έφτασε η ώρα για τον μεγάλο αγώνα με την Κέρκυρα.

” Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.”

– Που θεωρείς πως θα κριθεί ο αγώνας;

” Πιστεύω πως “κλειδί” για τη νίκη θα αποτελέσει η άμυνά μας. Αν πάμε καλά σε αυτό το κομμάτι, τότε θα φτάσουμε και στο επιθυμητό αποτέλεσμα.”

– Σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου, τι πρέπει να διορθώσει ο ΓΑΣΚ;

” Σίγουρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά τη Κυριακή σε σχέση με τότε. Δεν πρέπει να δεχθούμε εύκολα γκολ, και τότε όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.”

– Εσύ γύρισες πέρσι στην ομάδα, και φέτος έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια.

” Φέτος διεκδικούμε το πρωτάθλημα. Είμαστε αρκετά χρόνια στην Α2, όμως με το υλικό που έχουμε και με την απαραίτητη προσοχή θα φτάσουμε στον στόχο της ανόδου.”

– Σίγουρα μεγάλο ρόλο θα παίξει και ο κόσμος τη Κυριακή.

” Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Κιλκίς να έρθει στο γήπεδο για να μας στηρίξει σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Με την βοήθειά του θα φτάσουμε στη νίκη.”