Τρεις καταξιωμένοι συμπολίτες μας στην κοινωνία και στους χώρους όπου δραστηριοποιούνται, από την πόλη του Κιλκίς και τη Δημοτική Ενότητα της Πικρολίμνης, βρίσκονται στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και συμμετέχουν στη νέα δημοτική κίνηση που εξαπλώνεται δυναμικά στον τόπο μας για να δώσουν μια διαφορετική, μια ελπιδοφόρα οπτική για το Κιλκίς και τα χωριά μας.
Ο Βλάσης Κουρτίδης, (Δ.Ε. Πικρολίμνης) ο Γιάννης Πανάγος, ο Γιάννης Φωτακέλης (Δ.Ε.Κιλκίς) προσχωρούν στις τάξεις του δημοτικού συνδυασμού του Δημήτρη Κυριακίδη με την πεποίθηση ότι θα εγγράψουν ένα νέο κεφάλαιο για την ανάπτυξη και προκοπή του διευρυμένου Δήμου Κιλκίς.
Ο Βλάσης Κουρτίδης είναι από το Νέο Αγιονέρι. Είναι αγρότης και αυτοκινητιστής και έχει ασχοληθεί με τον πολιτισμό ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ”Μιστί” Νέου Αγιονερίου.
Ο Γιάννης Πανάγος κατάγεται από την Ευκαρπία. Υπηρετεί με το βαθμό του πυρονόμου στο πυροσβεστικό σώμα και εργάζεται στο πυροσβεστικό κλιμάκιο της ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς. Θήτευσε στην τοπική αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος στον Καποδιστριακό Δήμο Κρουσσών όπου και διετέλεσε Αντιδήμαρχος.
Ο Γιάννης Φωτακέλης είναι Κιλκισιώτης και ιδιοκτήτης Σχολής Οδηγών.
Ο Δημήτρης Κυριακίδης και όλα τα μέλη της δημοτικής του ομάδας καλοδέχονται τους νέους υποψηφίους, οι οποίοι ασπάζονται τις αρχές της ενότητας και της συνεργασίας και τους εύχονται καλή δύναμη στον όμορφο αγώνα που ξεκινάμε.