Τη σύμβαση ανάθεσης έργου για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης στο Λύκειο Πολυκάστρου και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αξιούπολης υπέγραψε, σήμερα, στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης και ο ανάδοχος του έργου, Νικόλαος Δ. Νικολέτος.

Η προαναφερθείσα σύμβαση εντάσσεται στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης για την εκτέλεση του έργου «Εργασίες συντήρησης του Λυκείου Πολυκάστρου και 1ου Δημοτικού Σχολείου Αξιούπολης» προϋπολογισμού 34.224,00€, μεταξύ της Π.Ε. Κιλκίς και του Δήμου Παιονίας.

«Εργαζόμαστε διαρκώς για την ολοκλήρωση και παράδοση στην εκπαιδευτική κοινότητα έργων που αναβαθμίζουν την ποιότητα των υποδομών και του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, μετά την υπογραφή της σύμβασης, παρουσία του προϊσταμένου της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς Νίκου Γρηγοριάδη και στελεχών της υπηρεσίας.

Σημειώνεται ότι, οι παρεμβάσεις αφορούν κυρίως στο σύστημα θέρμανσης των σχολείων με στόχο την ενεργειακή αναβάθμιση, την εξοικονόμηση και πρωτίστως τη βελτίωση των συνθηκών θερμικής άνεσης των μαθητών και των εκπαιδευτικών, καθώς και σε οικοδομικές εργασίες ( επισκευής & συντήρησης).

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διαθέτει τους απαραίτητους πόρους για τη χρηματοδότηση του έργου.