Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας υπέγραψε, χθες, την ένταξη της αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Πολυκάστρου στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Συγκεκριμένα, υπογράφηκε η ένταξη του έργου  ηλεκτροφωτισμού του σταδίου και της αντικατάστασης του παλιού ταρτάν με νέο, σύγχρονων προδιαγραφών.

Έπειτα από θετική αξιολόγηση του σχετικού φακέλου από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη τον Μάιο του 2020,  ο Αν. Υπουργός Στέλιος Πέτσας, συνεπής στη δέσμευσή του κατά την τελευταία του συνάντηση με τον Υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά και τον Δήμαρχο Κ. Σιωνίδη, προχώρησε άμεσα στην έγκριση χρηματοδότησης των έργων, ύψους 600.000€

Ο Γιώργος Γεωργαντάς έκανε την εξής δήλωση:

«Το Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου, ήταν το μοναδικό στάδιο τέτοιας σημασίας για την αθλητική δραστηριότητα του Νομού μας, με τόσες ελλείψεις στο επίπεδο των υποδομών. Οι  εγκαταστάσεις του Σταδίου σήμερα εκσυγχρονίζονται. Το Πολύκαστρο, ως έδρα Δήμου, αποκτά τις αθλητικές υποδομές που χρειάζεται προκειμένου να αναβαθμιστεί συνολικά η άθληση στην πόλη και να βελτιστοποιηθούν οι επιδόσεις των αθλητών της».